Beoordelingen van A en A Grillhouse Assen

Recente recensies

5.0
Boelens
27 november 2021
Naber
26 november 2021
Gea van veenen
25 november 2021

Lekker gegeten. En snelle bezorging

Sandra
23 november 2021

Eten was heerlijk en eerder dan de aangegeven bezorg tijd

Delano Huwae
20 november 2021

Optijd klaar en heerlijk warm

Elfine Naber
15 november 2021
Esther
13 november 2021

De bezorger was erg vriendelijk. De kapsalon smaakte heerlijk en de hoeveelheid eten was goed! De pizza was goed gebakken en lekker van smaak.

Familie Dekker
10 november 2021

Nadat het vorige keer mis ging met de bestelling, was het nu weer keurig geregeld. Heerlijk eten en op tijd bezorgd!!

Er
10 november 2021

Altijd top! Eten prima en vriendelijke bezorgers.

Menno
6 november 2021

Super burger en kapsalon

Familie Dekker
3 november 2021

Het eten was niks op aan te merken, alleen niet alles klopte, maar de bezorging is waardeloos. Het was al de 2e keer dat we een uur langer moesten wachten.

Martijn
29 oktober 2021

Kan een keer voorkomen maar beide kapsalon spicy had deze keer geen sambal.

Evelien
27 oktober 2021

rode ui was zwart en hard. volgende keer geen ui voor mij. verder een heerlijke pizza op tijd door een vriendelijke bezorger gebracht

Ellie
20 oktober 2021
Farah
19 oktober 2021

heerlijk eten en beleefd personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellie
9 oktober 2021

uitstekend

simone
9 oktober 2021

Op aanraden van onze dochter besteld. Het was met een woord heerlijk. De bestelling kwam ruim voor de afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger. De porties waren groot en ruim voldoende. De knoflooksaus die wij er bij kregen was echt heerlijk. Wij bestellen zeker weer

L.
8 oktober 2021

Lekker eten en goeie service

Evelien
6 oktober 2021

Heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Stowers
30 september 2021

Ruime keuze, Geweldige kwaliteit, Goede porties, Heeerlijk van smaak, Goed van temperatuur en vriendelijke bezorger!!!

Balak
28 september 2021

Goed service and food

Wilma
25 september 2021

Lekket eten en snel bezorgt. Jammer dat je alleen online kunt bestellen en telefonisch niet mogelijk is voor mensen die niet online kunnen bestellen.

Reactie van A en A Grillhouse

Dank u voor recensie , u kunt wel telefonisch bestellen op det nummer (0592) 78 54 77

Esther
23 september 2021

Bezorging kwam op de afgesproken tijd. Eten was heerlijk. Grote porties en niet duur. Echte aanrader!!

Masi
19 september 2021
Mmmmmm
18 september 2021

Heerlijke Pizza's

Stoffers
17 september 2021

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en ook nog eens heerlijk en veel voor een goed bedrag.

Evelien
17 september 2021

Voor het eerst niet zo n fijne ervaring. Normaal gesproken erg tevreden. s middags bestelling gedaan met verzoek 18u te kunnen eten. 18.30 nog niets. Gebeld en met 15 min. zou het eten komen. Het was druk werd me verteld. 18.45 nog steeds niets. Gebeld, er bleek een storing te zijn. Kan gebeuren, echter mijn planning liep in de war. 19.05 kwam het eten met extra drinken zoals beloofd was. Helaas waren de champignons niet verwijderd zoals ik had gevraagd en de pizzabodem minder lekker dan anders. Hopelijk was dit eenmalig

Ellie
15 september 2021
Ja
11 september 2021
Raphael
31 augustus 2021

Very friendly people

Aukje
28 augustus 2021

Heerlijk gegeten!

Ineke
14 augustus 2021

Snel bezorgd, goed warm en heerlijk gegeten

Martijn
13 augustus 2021

Pizza waren lekker belegd, alleen iets te veel kaas. Eten was lekker warm en ruime portie patat. Ook twee extra blikjes drinken erbij ontvangen. De bezorging was optijd!

Kapsalon
13 augustus 2021

Niks mis mee. Fatsoenlijk eten en service voor een fatsoenlijk prijs.

Rudy
8 augustus 2021

Alles zeer goed! Al meerdere keren besteld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Af bps
8 augustus 2021

Het blikje drinken was over datum 30-07 2021

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verwer
6 augustus 2021

Good food

Rozeveld
2 augustus 2021

Helaas was er nogal wat mis met de bestelling, de spicy kapsalon was naturel, de grote doner kebab schotel misten de aardappelschijfjes, telefonisch proberen te bellen maar telefoonnr werkte niet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

K.
2 augustus 2021

4 pizza’s besteld. Zoals eerder ervaren netjes zoals besteld, netjes gesneden wat super handig is en heerlijk warme pizza ! Gewoon perfect in orde! Ga zo door, dan blijven wij een terugkerende klant

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim
1 augustus 2021

Zoals altijd goed! Heerlijk warm, smaak top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel Schenkel
1 augustus 2021

Ik ben heel tevreden, het eten is goed warm. En heel goed van smaak.

Raphael
27 juli 2021

The service is perfect.

Robin
20 juli 2021

Was erg goed van smaak en snelle bezorging .

Anel
18 juli 2021

Was weer lekker binnen het bezorgde tijd bezorgd, bezorger was zeer vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inez
18 juli 2021

Fantastisch lekker eten en precies op de aangegeven tijd bezorgd!

Luz
15 juli 2021

Voorheen altijd mooie verse salade bij de gerechten. Afgelopen keer twee bakjes hele oude bruin geworden verlepte sla, die gelijk de prullenbak in kon. Heel jammer, gezien de altijd verse spullen had ik dit niet verwacht en viel het tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iris
12 juli 2021

Lekker en goed eten, en de extra blikjes drinken zijn natuurlijk ook niet verkeerd

Hendriksen
9 juli 2021

Heerlijke pizza's. Snelle, vriendelijke bezorging. Zoals altijd gewoon erg goed!

Anthony Engels
7 juli 2021

Wij hadden een aantal gerechten besteld, waaronder een paar kapsalons. Deze waren erg lekker 4 sterren. Maar wij hadden ook een kofta schotel deze viel behoorlijk tegen. Misschien komt het dat mijn Turkse zwager kok is en we daardoor verwend zijn. Bezorging was goed, er misten een van de gerechten, maar dat was hun al opgevallen waardoor kort erna een 2e bezorger voor de deur stond met het gerecht. Super opgelost.

Fleur
7 juli 2021

Het kwam lekker snel goede service😍

Daniel
7 juli 2021

Wij bestellen hier wel vaker. Tot heden valt alles goed in smaak. Vriendelijke bezorging & vlot geregeld. Soms zelfs met een heerlijk gratis drankje!

Rudy
21 juni 2021

De lekkerste kapsalon van Assen. Zeer vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
3 juni 2021

Was weer uitstekend.

Arthur
29 mei 2021

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Jan Timmermans
13 mei 2021

Bedankt, We hebben lekker gegeten

Willems
10 mei 2021

Heerlijk en snel, zoals altijd de 5 sterren weer meer dan waard

Omar Khalil
8 mei 2021
Bart
2 mei 2021

Online besteld en het werd na een uur bezorgd zoals afgesproken. Het was heerlijk en goed op temperatuur.

Huwae
28 april 2021

Optijd klaar, goede porties en nog 2 gratis drankjes erbij top bedrijf

rozeveld
26 april 2021

Jammer dat de salade bij het warme gerecht in zit waardoor de salade warm is

Willems
25 april 2021

Zoals altijd was alles weer dik in orde! Heerlijke pizza's.

Zuhal Mert
21 april 2021

Heerlijk gegeten!

N.
19 april 2021

Lekker eten en snelle bezorging! Meerdere keren eten besteld en tot nu toe altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harmen
11 april 2021

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd. Niets op aan te merken! 👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joyce
10 april 2021

Super heerlijk gegeten!

Henry
8 april 2021

5 sterren restaurant

Willems
2 april 2021

Top!

Ruben
1 april 2021

Altijd fantastische service. Zijn er onduidelijkheden over de opmerking die ik heb geplaatst, bellen ze netjes om te controleren of ze het goed hebben begrepen. Het eten is altijd goed en nog lekker warm!

Jani
29 maart 2021
Omar
27 maart 2021
Miriam Vazquez
14 maart 2021

You are the best food all around Assen! I can buy every day... always fast, quality and warm delivered dishes!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

JP
14 maart 2021

Natuurlijk smaken verschillen.. Maar op vele fronten goede service & eten.

Mia
11 maart 2021

Heerlijke rijkgevulde pizza, goed op temperatuur en op tijd bezorgd

Willems
10 maart 2021

Heerlijke pizza's en lekker snel zoals altijd

Fleur
9 maart 2021

Eerste keer besteld, beviel goed kwam zelfs iets eerder als gevraagd. Eten was heerlijk warm toen het aan kwam en nog een gratis drankje van het huis. Echt een aanrader en zeker herhaling vatbaar!😄

Lia de Ruiter
6 maart 2021

Eten was heerlijk. De kapsalon was heerlijk pittig.... De spaghetti was prima! Duidelijk site.....

Martijn
27 februari 2021

Eten was weer uitstekend. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Esther
26 februari 2021

Heerlijk gegeten! Eindelijk een broodje döner in Assen die heerlijk is! De sandwich zeer verrassend en lekker. Broodje hamburger top. En de rest van onze bestelling ook niets op aan te merken. Werd keurig bezorgd op het tijdstip dat we hadden aangegeven, top. We hebben allemaal heerlijk gegeten. Prijs, kwaliteit is goed 👍

Reactie van A en A Grillhouse

Dank u wel 😊, tot gauw

Anoniem
22 februari 2021

Uitstekende zaak. Nu enkele keren besteld en altijd was het goed en snel bezorgd. Ook in de weekenden. Heerlijk eten, na wensen wordt prima geluisterd en alles is elke keer compleet geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Julia
21 februari 2021

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk bezorgd. Wel beetje een kleine portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

316
19 februari 2021
Gerard
16 februari 2021

Bestelling zou rond 19:10 bezorgd worden zei de app. 18:45 ging de bel, het eten was er al :) Under promise, over deliver, zo hoort het! En het eten, heerlijk.

Willems
16 februari 2021

Zo verslavend lekker dat we maar blijven bestellen. Die kaas calzone! *Chef's kiss*

Miriam Vazquez
15 februari 2021

I love the service and quality of your food. The best in town.

Berend Dekens
15 februari 2021

Was heerlijk

Evelyn
15 februari 2021

Bestelling was op tijd. Het smaakte prima. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Steenbergen
13 februari 2021

Prima eten, lekker en meer dan genoeg. Vrolijke bezorging op afgesproken tijdstip. Aanrader!

Wim
9 februari 2021

Zoals altijd was het weer lekker!!!!!!

Johan
5 februari 2021

Smaakte heerlijk, wat we hadden besteld alleen de patat die we er extra hadden bij besteld was veels te zout en te gekruid. Maar verder was het super👍

Rian
4 februari 2021

Ik had pizza met rucola besteld maar helaas zat dat er niet op. De smaak werd daardoor toch minder smaakvol. De pizza van mijn man smaakte prima en de bezorging was keurig op tijd

Monique
4 februari 2021

Heerlijke pizza’s en heel vrolijk bezorgd (om blij van te worden). Alleen beetje jammer dat ze niet de opmerkingen hebben gelezen (dus champignons die ze niet lusten kregen ze erbij). Maar verder geen klachten; heerlijk en goed gevulde pizza’s!

Vranken
29 januari 2021

4 verschillende gerechten en alle 4 heerlijk en ruim voldoende! Bezorgd op de gevraagde tijd

Roos
27 januari 2021

Lekker eten en super lief dat er om de verjaardag werd gedacht!

ROCHTPLEIN
27 januari 2021

Ik ben netjes gebeld dat ze wat vertraging hadden.

Nicol
26 januari 2021

Het eten is altijd lekker. De hamburgers zijn een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Saskia
24 januari 2021

Heerlijk eten prijs is ook prima, jammer van de bezorgkosten ... vind vanaf 20-25 mag dat alwe gratis. Aardappeltjes waren niet echt heet meer. Vlees wel echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
24 januari 2021

Lekker eten! Keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke heer. Wij raden A en A zeker aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hoi
23 januari 2021
jorn
23 januari 2021

makkelijk bestellen, lekker gegeten

Jan
21 januari 2021

Erg lekker 👌

Willems
16 januari 2021

Het was weer heerlijk, goede pizza's!

Donny de Vries
16 januari 2021

Was prima !

Rob
16 januari 2021

Nadat bij de vorige beatelling de verkeerde kapsalon was bezorgd dit x de goede gratis ontvangen. Echt super service. En super lekkere burgers en andere gerechten. Aanradertje

Veldkamp
15 januari 2021

Gewoon top

Roel
15 januari 2021

Eten was erg lekker, maar niet meer echt warm.

Lena
14 januari 2021

eten smaakte goed en op tijd bezorgd.

Selles
14 januari 2021

Durum doner kebab was heerlijk.

Nami
14 januari 2021

Voor ons waren de pizza's niet warm genoeg maar toch heel erg lekker en de bezorger was netjes op tijd.

Mia
11 januari 2021

Nu 2 keer besteld bij jullie. De pasta was goed gevuld en heerlijk romig en de doner super mals. Ik heb echt heerlijk gegeten! Plus snelle bezorging en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar 🤤👍

Willems
10 januari 2021

Superlekkere pizza's, we hebben weer zitten genieten! Ook bedankt voor het extra blikje cola. En ja, die heerlijke knoflooksaus van jullie hè, om de pizzakorstjes in te dippen, perfectie!

Lena
8 januari 2021

Voor het eerst bij hun besteld maar is een aanrader eten smaakte goed was op tijd bezorgd .

richard
4 januari 2021

eten was niet heel warm

Willems
3 januari 2020

Superlekkere pizza's en snel bezorgd! Was weer smullen.

J.E.S.
2 januari 2020

Het eten was erg lekker. Het was bijzonder netjes verpakt en snel geleverd

Jordy
1 januari 2020

De lekkerste bezorging die wij in Assen hebben gehad!!! Echt restaurant waardig

H. Bergsma
30 december 2020

We hebben heerlijk gegeten, alleen waren de wraps lauw.... Heb deze nog even weer opgewarmt in de magnetron....

Willems
29 december 2020

Pizza was super. De spag bol was helaas niet zo lekker, pasta te zacht gekookt met te veel (erg zoute) saus. Toch 5 sterren omdat na vaak bestellen dit de 1ste teleurstelling was hier, normaal is alles altijd heerlijk. En de pizza was wel erg goed, dus hebben we die maar samen opgegeten!

Bezemer
29 december 2020

Heerlijk gegeten. OK mooi op tijd gebracht. Dank u wel

Alexander
29 december 2020

Lekker eten en netjes op tijd! Absoluut favoriet!

Rachelle
26 december 2020
Evelien
24 december 2020

Heerlijke pizza door een super vriendelijke bezorger gebracht

Willems
23 december 2020

Heerlijk, zoals altijd!

Johan
22 december 2020

Weer heerlijk genoten. Echt de lekkerste kapsalon van assen

Loek
21 december 2020

Schotel Shoarma mix groenten smaakte prima, grote portie en goed verzorgd. Werd precies op tijd bezorgd.

Chris
21 december 2020

Lekkere kip en knapperig Calzone pizza gewoon perfect Turkse pizza was niet heel erg bijzonder, mocht van mij iets meer smaak hebben. Maar verder prima te eten. Bezorger super aardig, bezorging prima voor een zaterdag Aanrader deze !

H. Bergsma
11 december 2020

Ik heb heerlijk gegeten. Bestelling was er voor de verwachte bezorgtijd. En een vriendelijke bezorger.

Wilma
8 december 2020

Het eten mag wat warmer zijn. En de burger meer bbq saus

Richard
7 december 2020
Kara
6 december 2020

Lekkere pizza en patat. Helaas was het lauw/koud toen we het binnen kregen.

Miriam V
3 december 2020

Delicious as yesterday!

Miriam V
3 december 2020

My order was amazing! The quality of the food was really good. I only would like the bread of my chicken hamburger even more grilled (I like a lot when the black lines of the grill are marked) but was so tasty! And I added jalapeños as we do as Mexicans and was perfect.

Kara
27 november 2020

Lekkere kapsalon en, vriendelijke bezorger

Johan bootsma
24 november 2020

Heerlijk gegeten en super service Bestellen zeker nog een keer

Ale
22 november 2020

Heerlijk gegeten. Het eten eet fiets later geleverd, maar er werd gebeld dat het iets later werd. We kregen ook nog blikjes drinken gratis. Helemaal top

Richard
20 november 2020

Super heerlijk gegeten

Martijn
20 november 2020

Ik kreeg niet wat ik had besteld. Ik kreeg een kapsalon shoarma, terwijl ik een kapsalon shoarma speciaal spicy had besteld. Maar ik had honger dus heb hem wel opgegeten. Eten was goed.