Reviews from A en A Grillhouse Assen

Recent reviews

5.0
Anna
Today

Een heerlijke mixed grill met een frisse salade wat supersnel binnen een uur werd bezorgd. Voor herhaling vatbaar.

K
Yesterday
Karin
4 October 2022

Super vriendelijke bezorger. Goede kwaliteit gerechten voor een mooie prijs.

Hulshof
1 October 2022

Super lekker gegeten bezorging was snel en bezorger vriendelijk

Dina
25 September 2022

Zoals gebruikelijk weer heerlijk gegeten!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mirjam
25 September 2022

Pizza,s waren heel lekker. We bestellen zeker weer. 💪😎 Dankjewel

Sietske Geerts
23 September 2022
J. Veen
22 September 2022

Het was deze keer lauw eten jammer genoeg, maar de smaak was weer heerlijk.

Rick
20 September 2022
Han
16 September 2022

Normaal super tevreden. Bestellen hier altijd. Deze x was de bestelling eigenlijk niet helemaal warm meer jammer genoeg.

Jeffrey
16 September 2022
J. Veen
11 September 2022

Het was weer heerlijk

Irene Radix
10 September 2022
Anita
9 September 2022

Ik vind alles lekker bij jullie bedrijf maar vandaag toch ietsje minder.. vanwege bezorging heeft vast iets vergeten, zoals knoflook saus, en drinken in z’n tas of bak.. omdat ik vreemd vond, dat ie op laaste moment toch weer deur belt en kiest om weg gaan.. jammer niet echt klantvriendelijk 😫 .

Isa
9 September 2022

Een grote döner box en een medium box shoarma besteld. Heerlijk! Om het nog lekkerder te maken had ik uiensaus er bij besteld. Helaas niet gekregen. Wel de 0,50 cent betaald. Jammer!

Peter
7 September 2022

Op de aangegeven tijd werd het bezorgd eten was goed warm goede porties goede kwaliteit voor herhaling vatbaar

Raphael
6 September 2022
Esther Niemeijer
2 September 2022

Wij hadden 4 broodjes hamburger besteld. De BBQ burger viel tegen. Er zat 1 klein plakje bacon op en de extra bestelde kaas ontbrak. Op alle broodjes zat er erg weinig ijsbergsla, dit mag zeker wel wat meer. Wij zijn altijd erg tevreden over jullie eten maar dit viel helaas tegen. De smaak van de burgers vinden wij overigens wel super.

Lies
27 August 2022

Prijs er scherp en altijd snelle service en heerlijk eten en drinken erbij.

Hulshof
26 August 2022

Heerlijk gegeten en bestelling was er snel en het eten was warm bestellen vaker

Raphael
23 August 2022
Manon
21 August 2022

Goede service en lekker eten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ruud
21 August 2022

Smaakt goed, en snel bezorgd!

Imelda van Ankeren
21 August 2022

Dit keer hadden we turkse pizza shoarma. De bezorging was perfekt, zeer snel en het eten was nog goed warm. De shoarma had zo erg de overhand dat we de salade niet meer goed proefden, maar verder prima. Wat een geweldige aanwinst is deze zaak voor Assen. Het is toch wel ons vaste adres voor afhaalmaaltijden geworden. super!!

Meneer Bum
19 August 2022

Jummy! Jummy. I got food in my tummy!

Anna
13 August 2022

De bezorging zou rond 15.20 zijn maar de bezorger was er 25 minuten eerder! Hele vriendelijke jongen. Het eten was heerlijk alleen kon ik de extra bestelde kaas niet echt terugvinden. En de uienringen waren iets te hard gebakken. Maar ik zou hier toch sowieso weer bestellen! Het telefonisch contact was ook uitstekend en vriendelijk. 👍

Daoud
12 August 2022
S
11 August 2022

Vlug bezorgd en lekker eten

Gerard
10 August 2022

Heerlijk eten en vriendelijk personeel. Top!!

Raphael
9 August 2022
J. Veen
8 August 2022

Heerlijke pizza en broodje shoarma, alleen maar complimenten bestel nergens anders meer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

George Orwell
3 August 2022

Altijd goed.

Imelda van Ankeren
31 July 2022

De pizza's waren heerlijk. Goed belegd en prima op temperatuur. De bezorging was wat later dan afgesproken, maar nog binnen de norm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Raphael
26 July 2022
Mick de Haan
26 July 2022

Was weer toppie!

Johan
16 July 2022

Ik had een grote shoarmaschotel besteld maar ik vond de hoeveelheid tegenvallen. Er had wel meer shoarma gemogen. Ik vond het karig.

Klaudia
14 July 2022

lekker eten, snelle levering

Martin
10 July 2022
Willem Klaucke
10 July 2022

Bestelling snel geleverd en lekker warm en smakelijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

J. Veen
10 July 2022

In één woord, geweldig.

Michiel Schenkel
9 July 2022

Goed warm,het eten,snellere bezorging dan gemeld.

Supergeert
8 July 2022
Anoniem
7 July 2022

Het was heerlijk! Met 8 personen heerlijk gegeten van onze döner!

J. Veen
5 July 2022

Complimenten, wat was het heerlijk. Leuke bezorger, op tijd en het eten was heet en de smaak voortreffelijk, volgende keer weer hier bestellen.

IM
27 June 2022

Trage bezorging, ik moest 2 uur wachten tot het eten werd bezorgd. Het eten is wel prima.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Molema
27 June 2022

Was zeer goed en warm !!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jannie Lammers
26 June 2022

Het eten was heerlijk Iets te laat bezorgd, echter na uitleg en oprechte excuses hebben wij heerlijk gegeten. Absoluut een aanrader om te bestellen

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ali
26 June 2022
Sandra
25 June 2022

De maaltijd optijd ontvangen, kreeg er gratis fris bij. Smaakte weer heerlijk. Goede prijs voor wat je krijgt. Bestel graag weer de volgende keer!

Geert
24 June 2022

Goede kwaliteit en netjes op tijd, zoals altijd.

Fahim
23 June 2022

Kapsalon döner Heeft goed gesmaakt! Met verse salade.

Imelda van Ankeren
22 June 2022

De bezorging correct, door een uiterst vriendelijke vrolijke man. Pizza's prima van temperatuur en smaakten heeeerlijk. Woensdag Pizzadag, maar op de kwaliteit niets aan te merken. Al met al...wij hebben ons vaste adresje voorlopig gevonden. Ga zo door!!

P. Molema
21 June 2022

Was zeer goed en nog goed warm.

Smit
15 June 2022

Lekker eten. Bezorging precies op tijd.

Suze van Opijnen
13 June 2022

Maaltijden waren naar verwachting. Bezorging prima

Hr K Slim
12 June 2022

Goed en ruim voldoende

van Ankeren
10 June 2022

Bezorging was keurig binnen de afgesproken tijd. Pizza's goed warm en heeeerlijk. Dat gaan we zeker nog s doen!

j.dijkema
7 June 2022

Het was weer heerlijk.

Edward
2 June 2022

De kapsalon was voortreffelijk, maar het vlees op de shoarma-schotel was helaas te ver doorgebakken (bijna zwart zelfs). Jammer. De volgende keer toch maar weer kebab bestellen.

Er
1 June 2022

Enorm vriendelijke bezorgers en het eten altijd dikke prima!

Willems
31 May 2022

Zoals altijd, heerlijk!

Jeffrey
31 May 2022
Ali Adnan
29 May 2022
Maarten
28 May 2022

De kapsalon was prima. Bezorging was mooi op tijd. Alleen jammer dat er wat rotte groenten tussen de salade zat. Anders 5 sterren

Edwin
27 May 2022

Vers en snel geleverd. Heerlijk gegeten. Kortom. Goede kwaliteit

van Ankeren
27 May 2022

We hadden shoarma schotel groot besteld. Het was inderdaad groot. Het vlees was een beetje droog en de kaas ook. De smaak was prima. De aardappeltjes waren heerlijk. Het brood was wat droog. De knoflooksaus super!. Het eten had qua temperatuur wat warmer gemogen....maar het geheel is voor herhaling vatbaar.

M
24 May 2022

Zoals altijd, snelle bezorging en verrukkelijk eten!

RZ.
23 May 2022

Ik hoorde van mijn ouders dat jullie zo goed waren en dat hebben we even uitgeprobeerd gisteren. Het was heerlijk! Het vlees was lekker mals. De porties ruim,ruim voldoende ik kreeg het niet op. En ik had een normale portie..Vrij snel bezorgd. Heel vriendelijke bezorger. Super!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

A-Khalil
22 May 2022

De pizza was heel erg lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ikke dus
17 May 2022

We hebben lekker gegeten, een pizza en schotel. Wat ons betreft mag er meer kruiden en knoflook gebruikt worden. De porties zijn echt groot!

Ali Adnan
15 May 2022
Kiki
14 May 2022

Lekker, op tijd en vriendelijk bezorgd.

Soraya Menger
14 May 2022

Snelle levering en het smaakte heel goed

Ali Adnan
13 May 2022
Fictorie
11 May 2022

Perfecte bezorging. Het eten was nog lekker warm, dat is erg fijn. Helaas was de tomaat in de durum opnieuw 'zanderig', ik zou een verse tomaat toch wel erg prettig vinden.

Willems
10 May 2022

Is en blijft favoriet bij ons! Altijd heerlijk eten en erg snel bezorgd. Vijf dikverdiende sterren.

Edward
6 May 2022
5 May 2022
4 May 2022
Rick Molenkamp
2 May 2022

Supersnel en heerlijk gegeten

Anita
30 April 2022

We hebben met zijn 2 en heerlijk gegeten

Van der Wal
28 April 2022

Snel / vriendelijk en het eten was goed

j.dijkema
25 April 2022
Petra
24 April 2022

Het was heerlijk ❤️

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

R. korsman
19 April 2022

De kapsalon hier is altijd geweldig, Een grote portie voor de prijs die ook echt goed vult en heerlijk smaakt, tot nu toe altijd goed bedient en zowel bij ophalen als bij brengen zorgen ze er altijd voor de het eten optijd klaar is zodat je nooit hoeft te wachten.

S
17 April 2022

Zoals altijd super heerlijk eten !!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

B ter Linden
11 April 2022

Het eten was goed en werd erg snel bezorgd. De transactie kosten van 0,25 cent vind ik nergens op slaan doe dan 0,25 cent per gerecht hoger of zo.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Edward
10 April 2022
Edema
3 April 2022

We hebben lekker gegeten. Bedankt daarvoor. Zeker voor herhaling vatbaar.

Eva
2 April 2022

2x besteld om te bezorgen. 2x heerlijk Turkse pizza gegeten!!! Bij beide keren blikjes drinken er gratis bij. Laatste keer ook wat extra lekkers erbij! Bezorging is snel. Kortom prima!!!

Che
2 April 2022
Erik Kruise
2 April 2022

Prima Pizza ‘s. Tijdstip dat het eten bezorgd zou worden bedroeg vanwege de drukte een uur. Toch maar gebeld of het eerder kon als we het zouden komen halen. Dat kon en op de afgesproken tijd stond het klaar. Al 4 keer eerder besteld bij a&a, voor ons een aanrader.

Martijn Buikema
25 March 2022

De kapsalon shoarma was niet zo als we van jullie gewend zijn en viel heel erg tegen. De andere gerechten waren prima en smaakten goed

E.
24 March 2022
Assen
24 March 2022

Pizza was heerlijk!

Anja
22 March 2022

Een blijde verrassing

Hunze
20 March 2022

Helemaal top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Imaad
16 March 2022

Snelle bezorging, en het eten was heel smakelijk! Broodjes waren erg lekker, warm en goed gevuld. Plus de eigenaar is zeer attent!

Nicky
8 March 2022

Het was lekker eten. Kwam er gewoon warm aan.

Gea
6 March 2022

Was weer lekker eten. En snelle bezorging. Top

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Moniek
4 March 2022

Zoals gewoonlijk weer heerlijk!! En snel en warm bezorgd!

Willems
3 March 2022

Zoals altijd vijf sterren! Heerlijke pizza's, snel bezorgd. Top.

Oetra
2 March 2022

Heerlijke pizza’s en niet duur

Samira
1 March 2022

Goede kwaliteit altijd zeer netjes verpakt en eten ia goed warm en lekker

R.J Fictorie
28 February 2022

Er miste een bakje saus, het was al wat afgekoeld en de tomaten waren een beetje zanderig (dat was vorige keer ook zo). Verder weer ontzettend lekker! Bedankt!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

P Janssens
26 February 2022

Echt een super lekker broodje shoarma. Heerlijk gekruide patatjes een aanrader. Wij komen terug , gaan we iets anders proberen van de menukaart.

Moniek
24 February 2022

Heerlijke bacon hamburger!! Snel bezorgd ook! Een aanrader!

Gosse
23 February 2022

Zeer tevreden over de geleverde bestelling. En voor de beoogelde aflevertijd geleverd. Het eten, turkse pizza en de 2 kapsalon waren erg lekker. Ik bestel hier zeker nog een keer!

Marjolijn
14 February 2022

Heerlijke burgers!

Remco
1 February 2022

Heerlijke kapsalon!

Karin
29 January 2022

Prima kwaliteit!

Lies
27 January 2022

Heerlijk gegeten en was weer ruim voldoende. En super scherpe prijzen.

Fleur
27 January 2022

Top

SR
23 January 2022

Erg vrijgevig en het eten was erg lekker!

Bert
21 January 2022

Prima kwaliteit voor een leuke prijs. Bezorging keurig op tijd. Gratis drinken erbij.

Fleur
13 January 2022
El
13 January 2022

Prima heerlijk

Iwan
8 January 2022
Rozeveld
8 January 2022
Sylvia
8 January 2022

Heerlijk verse broodjes sucuk, brood is knapperig , sla is vers en lekkere kruiden op de patat. Blij met dit adresje en ze zijn op tijd! Top! Bedankt voor de drankje👍🏽

Albert Steeman
8 January 2022

Lekker gegeten en vriendelijke mensen, ik kom hier zeker terug

Gert
7 January 2022

Burgers, kip en aardappeltjes waren heerlijk! Bezorger was erg vriendelijk!

Masi
7 January 2022

Vriendelijk personeel en de broodjes en wraps zijn goedgevuld en heerlijk van smaak

Elfine Naber
7 January 2022
Inez
6 January 2022

Altijd snel bezorgd en iedere keer weer heeeeerlijk eten!

Hallo
5 January 2022
Geert
3 January 2022
Martijn
2 January 2021
Thomas De Jong
28 December 2021
Lydia
25 December 2021

Niets op aan te merken. Prima maaltijd voor een goede prijs!

j.dijkema
23 December 2021

Het was heel heerlijk en wij gaan zeker vaker bestellen

Marjon
23 December 2021
S
17 December 2021
Verwer
16 December 2021

Prima tent

Willems
5 December 2021

Het kwam ontzettend snel en was, zoals altijd, heerlijk! Ons favoriete bezorgrestaurant in de regio.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Rogier
5 December 2021

Geweldig weer! Altijd vers en smaakvol. De verpakking van de durum is ook top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janssens
4 December 2021

Goede porties, kwam warm (zelfs heet) aan. Gratis 2 blikjes drinken. Keurig 👍🏻

Martijn
4 December 2021

Snelle bezorging, lekker (warm) eten! Nog extra blikje fris erbij gekregen!

Nick
2 December 2021

Mooi op tijd bezorgd en het eten was weer heerlijk! Groot broodje shoarma zeker een aanrader ✌

Ellie
1 December 2021
Boelens
27 November 2021
Naber
26 November 2021
Gea van veenen
25 November 2021

Lekker gegeten. En snelle bezorging

Sandra
23 November 2021

Eten was heerlijk en eerder dan de aangegeven bezorg tijd

Delano Huwae
20 November 2021

Optijd klaar en heerlijk warm

Elfine Naber
15 November 2021
Esther
13 November 2021

De bezorger was erg vriendelijk. De kapsalon smaakte heerlijk en de hoeveelheid eten was goed! De pizza was goed gebakken en lekker van smaak.

Familie Dekker
10 November 2021

Nadat het vorige keer mis ging met de bestelling, was het nu weer keurig geregeld. Heerlijk eten en op tijd bezorgd!!

Er
10 November 2021

Altijd top! Eten prima en vriendelijke bezorgers.

Menno
6 November 2021

Super burger en kapsalon

Familie Dekker
3 November 2021

Het eten was niks op aan te merken, alleen niet alles klopte, maar de bezorging is waardeloos. Het was al de 2e keer dat we een uur langer moesten wachten.

Martijn
29 October 2021

Kan een keer voorkomen maar beide kapsalon spicy had deze keer geen sambal.

Evelien
27 October 2021

rode ui was zwart en hard. volgende keer geen ui voor mij. verder een heerlijke pizza op tijd door een vriendelijke bezorger gebracht

Ellie
20 October 2021
Farah
19 October 2021

heerlijk eten en beleefd personeel

Ellie
9 October 2021

uitstekend

simone
9 October 2021

Op aanraden van onze dochter besteld. Het was met een woord heerlijk. De bestelling kwam ruim voor de afgesproken tijd. Vriendelijke bezorger. De porties waren groot en ruim voldoende. De knoflooksaus die wij er bij kregen was echt heerlijk. Wij bestellen zeker weer

L.
8 October 2021

Lekker eten en goeie service

Evelien
6 October 2021

Heerlijke pizza en mooi op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Stowers
30 September 2021

Ruime keuze, Geweldige kwaliteit, Goede porties, Heeerlijk van smaak, Goed van temperatuur en vriendelijke bezorger!!!

Balak
28 September 2021

Goed service and food

Wilma
25 September 2021

Lekket eten en snel bezorgt. Jammer dat je alleen online kunt bestellen en telefonisch niet mogelijk is voor mensen die niet online kunnen bestellen.

Reaction from A en A Grillhouse

Dank u voor recensie , u kunt wel telefonisch bestellen op det nummer (0592) 78 54 77

Esther
23 September 2021

Bezorging kwam op de afgesproken tijd. Eten was heerlijk. Grote porties en niet duur. Echte aanrader!!

Masi
19 September 2021
Mmmmmm
18 September 2021

Heerlijke Pizza's

Stoffers
17 September 2021

Makkelijk te bestellen, op tijd bezorgd en ook nog eens heerlijk en veel voor een goed bedrag.

Evelien
17 September 2021

Voor het eerst niet zo n fijne ervaring. Normaal gesproken erg tevreden. s middags bestelling gedaan met verzoek 18u te kunnen eten. 18.30 nog niets. Gebeld en met 15 min. zou het eten komen. Het was druk werd me verteld. 18.45 nog steeds niets. Gebeld, er bleek een storing te zijn. Kan gebeuren, echter mijn planning liep in de war. 19.05 kwam het eten met extra drinken zoals beloofd was. Helaas waren de champignons niet verwijderd zoals ik had gevraagd en de pizzabodem minder lekker dan anders. Hopelijk was dit eenmalig

Ellie
15 September 2021
Ja
11 September 2021
Raphael
31 August 2021

Very friendly people

Aukje
28 August 2021

Heerlijk gegeten!

Ineke
14 August 2021

Snel bezorgd, goed warm en heerlijk gegeten

Martijn
13 August 2021

Pizza waren lekker belegd, alleen iets te veel kaas. Eten was lekker warm en ruime portie patat. Ook twee extra blikjes drinken erbij ontvangen. De bezorging was optijd!

Kapsalon
13 August 2021

Niks mis mee. Fatsoenlijk eten en service voor een fatsoenlijk prijs.

Rudy
8 August 2021

Alles zeer goed! Al meerdere keren besteld.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Af bps
8 August 2021

Het blikje drinken was over datum 30-07 2021

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Verwer
6 August 2021

Good food

Rozeveld
2 August 2021

Helaas was er nogal wat mis met de bestelling, de spicy kapsalon was naturel, de grote doner kebab schotel misten de aardappelschijfjes, telefonisch proberen te bellen maar telefoonnr werkte niet

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

K.
2 August 2021

4 pizza’s besteld. Zoals eerder ervaren netjes zoals besteld, netjes gesneden wat super handig is en heerlijk warme pizza ! Gewoon perfect in orde! Ga zo door, dan blijven wij een terugkerende klant

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Tim
1 August 2021

Zoals altijd goed! Heerlijk warm, smaak top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michiel Schenkel
1 August 2021

Ik ben heel tevreden, het eten is goed warm. En heel goed van smaak.

Raphael
27 July 2021

The service is perfect.

Robin
20 July 2021

Was erg goed van smaak en snelle bezorging .

Anel
18 July 2021

Was weer lekker binnen het bezorgde tijd bezorgd, bezorger was zeer vriendelijk.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Inez
18 July 2021

Fantastisch lekker eten en precies op de aangegeven tijd bezorgd!

Luz
15 July 2021

Voorheen altijd mooie verse salade bij de gerechten. Afgelopen keer twee bakjes hele oude bruin geworden verlepte sla, die gelijk de prullenbak in kon. Heel jammer, gezien de altijd verse spullen had ik dit niet verwacht en viel het tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Iris
12 July 2021

Lekker en goed eten, en de extra blikjes drinken zijn natuurlijk ook niet verkeerd

Hendriksen
9 July 2021

Heerlijke pizza's. Snelle, vriendelijke bezorging. Zoals altijd gewoon erg goed!

Anthony Engels
7 July 2021

Wij hadden een aantal gerechten besteld, waaronder een paar kapsalons. Deze waren erg lekker 4 sterren. Maar wij hadden ook een kofta schotel deze viel behoorlijk tegen. Misschien komt het dat mijn Turkse zwager kok is en we daardoor verwend zijn. Bezorging was goed, er misten een van de gerechten, maar dat was hun al opgevallen waardoor kort erna een 2e bezorger voor de deur stond met het gerecht. Super opgelost.

Fleur
7 July 2021

Het kwam lekker snel goede service😍

Daniel
7 July 2021

Wij bestellen hier wel vaker. Tot heden valt alles goed in smaak. Vriendelijke bezorging & vlot geregeld. Soms zelfs met een heerlijk gratis drankje!

Rudy
21 June 2021

De lekkerste kapsalon van Assen. Zeer vriendelijke bezorger!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martijn
3 June 2021

Was weer uitstekend.

Arthur
29 May 2021

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

Jan Timmermans
13 May 2021

Bedankt, We hebben lekker gegeten

Willems
10 May 2021

Heerlijk en snel, zoals altijd de 5 sterren weer meer dan waard

Omar Khalil
8 May 2021
Bart
2 May 2021

Online besteld en het werd na een uur bezorgd zoals afgesproken. Het was heerlijk en goed op temperatuur.

Huwae
28 April 2021

Optijd klaar, goede porties en nog 2 gratis drankjes erbij top bedrijf

rozeveld
26 April 2021

Jammer dat de salade bij het warme gerecht in zit waardoor de salade warm is

Willems
25 April 2021

Zoals altijd was alles weer dik in orde! Heerlijke pizza's.

Zuhal Mert
21 April 2021

Heerlijk gegeten!

N.
19 April 2021

Lekker eten en snelle bezorging! Meerdere keren eten besteld en tot nu toe altijd goed!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Harmen
11 April 2021

Heerlijk eten en stipt op tijd bezorgd. Niets op aan te merken! 👌🏻

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joyce
10 April 2021

Super heerlijk gegeten!

Henry
8 April 2021

5 sterren restaurant

Willems
2 April 2021

Top!

Ruben
1 April 2021

Altijd fantastische service. Zijn er onduidelijkheden over de opmerking die ik heb geplaatst, bellen ze netjes om te controleren of ze het goed hebben begrepen. Het eten is altijd goed en nog lekker warm!

Jani
29 March 2021
Omar
27 March 2021
Miriam Vazquez
14 March 2021

You are the best food all around Assen! I can buy every day... always fast, quality and warm delivered dishes!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JP
14 March 2021

Natuurlijk smaken verschillen.. Maar op vele fronten goede service & eten.

Mia
11 March 2021

Heerlijke rijkgevulde pizza, goed op temperatuur en op tijd bezorgd

Willems
10 March 2021

Heerlijke pizza's en lekker snel zoals altijd

Fleur
9 March 2021

Eerste keer besteld, beviel goed kwam zelfs iets eerder als gevraagd. Eten was heerlijk warm toen het aan kwam en nog een gratis drankje van het huis. Echt een aanrader en zeker herhaling vatbaar!😄

Lia de Ruiter
6 March 2021

Eten was heerlijk. De kapsalon was heerlijk pittig.... De spaghetti was prima! Duidelijk site.....

Martijn
27 February 2021

Eten was weer uitstekend. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

Esther
26 February 2021

Heerlijk gegeten! Eindelijk een broodje döner in Assen die heerlijk is! De sandwich zeer verrassend en lekker. Broodje hamburger top. En de rest van onze bestelling ook niets op aan te merken. Werd keurig bezorgd op het tijdstip dat we hadden aangegeven, top. We hebben allemaal heerlijk gegeten. Prijs, kwaliteit is goed 👍

Reaction from A en A Grillhouse

Dank u wel 😊, tot gauw

Anoniem
22 February 2021

Uitstekende zaak. Nu enkele keren besteld en altijd was het goed en snel bezorgd. Ook in de weekenden. Heerlijk eten, na wensen wordt prima geluisterd en alles is elke keer compleet geweest.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julia
21 February 2021

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk bezorgd. Wel beetje een kleine portie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

316
19 February 2021
Gerard
16 February 2021

Bestelling zou rond 19:10 bezorgd worden zei de app. 18:45 ging de bel, het eten was er al :) Under promise, over deliver, zo hoort het! En het eten, heerlijk.

Willems
16 February 2021

Zo verslavend lekker dat we maar blijven bestellen. Die kaas calzone! *Chef's kiss*

Miriam Vazquez
15 February 2021

I love the service and quality of your food. The best in town.

Berend Dekens
15 February 2021

Was heerlijk

Evelyn
15 February 2021

Bestelling was op tijd. Het smaakte prima. :-)

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steenbergen
13 February 2021

Prima eten, lekker en meer dan genoeg. Vrolijke bezorging op afgesproken tijdstip. Aanrader!

Wim
9 February 2021

Zoals altijd was het weer lekker!!!!!!

Johan
5 February 2021

Smaakte heerlijk, wat we hadden besteld alleen de patat die we er extra hadden bij besteld was veels te zout en te gekruid. Maar verder was het super👍

Rian
4 February 2021

Ik had pizza met rucola besteld maar helaas zat dat er niet op. De smaak werd daardoor toch minder smaakvol. De pizza van mijn man smaakte prima en de bezorging was keurig op tijd

Monique
4 February 2021

Heerlijke pizza’s en heel vrolijk bezorgd (om blij van te worden). Alleen beetje jammer dat ze niet de opmerkingen hebben gelezen (dus champignons die ze niet lusten kregen ze erbij). Maar verder geen klachten; heerlijk en goed gevulde pizza’s!

Vranken
29 January 2021

4 verschillende gerechten en alle 4 heerlijk en ruim voldoende! Bezorgd op de gevraagde tijd

Roos
27 January 2021

Lekker eten en super lief dat er om de verjaardag werd gedacht!

ROCHTPLEIN
27 January 2021

Ik ben netjes gebeld dat ze wat vertraging hadden.

Nicol
26 January 2021

Het eten is altijd lekker. De hamburgers zijn een aanrader.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Saskia
24 January 2021

Heerlijk eten prijs is ook prima, jammer van de bezorgkosten ... vind vanaf 20-25 mag dat alwe gratis. Aardappeltjes waren niet echt heet meer. Vlees wel echt lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bart
24 January 2021

Lekker eten! Keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke heer. Wij raden A en A zeker aan.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hoi
23 January 2021
jorn
23 January 2021

makkelijk bestellen, lekker gegeten

Jan
21 January 2021

Erg lekker 👌

Willems
16 January 2021

Het was weer heerlijk, goede pizza's!

Donny de Vries
16 January 2021

Was prima !

Rob
16 January 2021

Nadat bij de vorige beatelling de verkeerde kapsalon was bezorgd dit x de goede gratis ontvangen. Echt super service. En super lekkere burgers en andere gerechten. Aanradertje

Veldkamp
15 January 2021

Gewoon top

Roel
15 January 2021

Eten was erg lekker, maar niet meer echt warm.

Lena
14 January 2021

eten smaakte goed en op tijd bezorgd.

Selles
14 January 2021

Durum doner kebab was heerlijk.

Nami
14 January 2021

Voor ons waren de pizza's niet warm genoeg maar toch heel erg lekker en de bezorger was netjes op tijd.

Mia
11 January 2021

Nu 2 keer besteld bij jullie. De pasta was goed gevuld en heerlijk romig en de doner super mals. Ik heb echt heerlijk gegeten! Plus snelle bezorging en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar 🤤👍

Willems
10 January 2021

Superlekkere pizza's, we hebben weer zitten genieten! Ook bedankt voor het extra blikje cola. En ja, die heerlijke knoflooksaus van jullie hè, om de pizzakorstjes in te dippen, perfectie!

Lena
8 January 2021

Voor het eerst bij hun besteld maar is een aanrader eten smaakte goed was op tijd bezorgd .

richard
4 January 2021

eten was niet heel warm

Willems
3 January 2020

Superlekkere pizza's en snel bezorgd! Was weer smullen.

J.E.S.
2 January 2020

Het eten was erg lekker. Het was bijzonder netjes verpakt en snel geleverd

Jordy
1 January 2020

De lekkerste bezorging die wij in Assen hebben gehad!!! Echt restaurant waardig

H. Bergsma
30 December 2020

We hebben heerlijk gegeten, alleen waren de wraps lauw.... Heb deze nog even weer opgewarmt in de magnetron....

Willems
29 December 2020

Pizza was super. De spag bol was helaas niet zo lekker, pasta te zacht gekookt met te veel (erg zoute) saus. Toch 5 sterren omdat na vaak bestellen dit de 1ste teleurstelling was hier, normaal is alles altijd heerlijk. En de pizza was wel erg goed, dus hebben we die maar samen opgegeten!

Bezemer
29 December 2020

Heerlijk gegeten. OK mooi op tijd gebracht. Dank u wel

Alexander
29 December 2020

Lekker eten en netjes op tijd! Absoluut favoriet!

Rachelle
26 December 2020
Evelien
24 December 2020

Heerlijke pizza door een super vriendelijke bezorger gebracht

Willems
23 December 2020

Heerlijk, zoals altijd!

Johan
22 December 2020

Weer heerlijk genoten. Echt de lekkerste kapsalon van assen

Loek
21 December 2020

Schotel Shoarma mix groenten smaakte prima, grote portie en goed verzorgd. Werd precies op tijd bezorgd.

Chris
21 December 2020

Lekkere kip en knapperig Calzone pizza gewoon perfect Turkse pizza was niet heel erg bijzonder, mocht van mij iets meer smaak hebben. Maar verder prima te eten. Bezorger super aardig, bezorging prima voor een zaterdag Aanrader deze !

H. Bergsma
11 December 2020

Ik heb heerlijk gegeten. Bestelling was er voor de verwachte bezorgtijd. En een vriendelijke bezorger.

Wilma
8 December 2020

Het eten mag wat warmer zijn. En de burger meer bbq saus

Richard
7 December 2020
Kara
6 December 2020

Lekkere pizza en patat. Helaas was het lauw/koud toen we het binnen kregen.

Miriam V
3 December 2020

Delicious as yesterday!

Miriam V
3 December 2020

My order was amazing! The quality of the food was really good. I only would like the bread of my chicken hamburger even more grilled (I like a lot when the black lines of the grill are marked) but was so tasty! And I added jalapeños as we do as Mexicans and was perfect.

Kara
27 November 2020

Lekkere kapsalon en, vriendelijke bezorger

<