Beoordelingen van A en A Grillhouse Assen

Recente recensies van A en A Grillhouse Assen

5 sterren na 61 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk. De kapsalon was heerlijk pittig.... De spaghetti was prima! Duidelijk site.....

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer uitstekend. Snel bezorgd door een vriendelijke bezorger.

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Eindelijk een broodje döner in Assen die heerlijk is! De sandwich zeer verrassend en lekker. Broodje hamburger top. En de rest van onze bestelling ook niets op aan te merken. Werd keurig bezorgd op het tijdstip dat we hadden aangegeven, top. We hebben allemaal heerlijk gegeten. Prijs, kwaliteit is goed 👍

Reactie van A en A Grillhouse:Dank u wel 😊, tot gauw

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende zaak. Nu enkele keren besteld en altijd was het goed en snel bezorgd. Ook in de weekenden. Heerlijk eten, na wensen wordt prima geluisterd en alles is elke keer compleet geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel en vriendelijk bezorgd. Wel beetje een kleine portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling zou rond 19:10 bezorgd worden zei de app. 18:45 ging de bel, het eten was er al :) Under promise, over deliver, zo hoort het! En het eten, heerlijk.

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zo verslavend lekker dat we maar blijven bestellen. Die kaas calzone! *Chef's kiss*

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

I love the service and quality of your food. The best in town.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op tijd. Het smaakte prima. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, lekker en meer dan genoeg. Vrolijke bezorging op afgesproken tijdstip. Aanrader!

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer lekker!!!!!!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk, wat we hadden besteld alleen de patat die we er extra hadden bij besteld was veels te zout en te gekruid. Maar verder was het super👍

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had pizza met rucola besteld maar helaas zat dat er niet op. De smaak werd daardoor toch minder smaakvol. De pizza van mijn man smaakte prima en de bezorging was keurig op tijd

, 04-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza’s en heel vrolijk bezorgd (om blij van te worden). Alleen beetje jammer dat ze niet de opmerkingen hebben gelezen (dus champignons die ze niet lusten kregen ze erbij). Maar verder geen klachten; heerlijk en goed gevulde pizza’s!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

4 verschillende gerechten en alle 4 heerlijk en ruim voldoende! Bezorgd op de gevraagde tijd

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en super lief dat er om de verjaardag werd gedacht!

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik ben netjes gebeld dat ze wat vertraging hadden.

, 26-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd lekker. De hamburgers zijn een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten prijs is ook prima, jammer van de bezorgkosten ... vind vanaf 20-25 mag dat alwe gratis. Aardappeltjes waren niet echt heet meer. Vlees wel echt lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten! Keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke heer. Wij raden A en A zeker aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

makkelijk bestellen, lekker gegeten

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker 👌

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, goede pizza's!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima !

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nadat bij de vorige beatelling de verkeerde kapsalon was bezorgd dit x de goede gratis ontvangen. Echt super service. En super lekkere burgers en andere gerechten. Aanradertje

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar niet meer echt warm.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten smaakte goed en op tijd bezorgd.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Durum doner kebab was heerlijk.

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor ons waren de pizza's niet warm genoeg maar toch heel erg lekker en de bezorger was netjes op tijd.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 2 keer besteld bij jullie. De pasta was goed gevuld en heerlijk romig en de doner super mals. Ik heb echt heerlijk gegeten! Plus snelle bezorging en goed warm. Zeker voor herhaling vatbaar 🤤👍

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's, we hebben weer zitten genieten! Ook bedankt voor het extra blikje cola. En ja, die heerlijke knoflooksaus van jullie hè, om de pizzakorstjes in te dippen, perfectie!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst bij hun besteld maar is een aanrader eten smaakte goed was op tijd bezorgd .

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten was niet heel warm

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekkere pizza's en snel bezorgd! Was weer smullen.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker. Het was bijzonder netjes verpakt en snel geleverd

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste bezorging die wij in Assen hebben gehad!!! Echt restaurant waardig

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, alleen waren de wraps lauw.... Heb deze nog even weer opgewarmt in de magnetron....

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was super. De spag bol was helaas niet zo lekker, pasta te zacht gekookt met te veel (erg zoute) saus. Toch 5 sterren omdat na vaak bestellen dit de 1ste teleurstelling was hier, normaal is alles altijd heerlijk. En de pizza was wel erg goed, dus hebben we die maar samen opgegeten!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. OK mooi op tijd gebracht. Dank u wel

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en netjes op tijd! Absoluut favoriet!

, 26-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza door een super vriendelijke bezorger gebracht

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, zoals altijd!

, 22-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk genoten. Echt de lekkerste kapsalon van assen

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schotel Shoarma mix groenten smaakte prima, grote portie en goed verzorgd. Werd precies op tijd bezorgd.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kip en knapperig Calzone pizza gewoon perfect Turkse pizza was niet heel erg bijzonder, mocht van mij iets meer smaak hebben. Maar verder prima te eten. Bezorger super aardig, bezorging prima voor een zaterdag Aanrader deze !

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb heerlijk gegeten. Bestelling was er voor de verwachte bezorgtijd. En een vriendelijke bezorger.

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten mag wat warmer zijn. En de burger meer bbq saus

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza en patat. Helaas was het lauw/koud toen we het binnen kregen.

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Delicious as yesterday!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

My order was amazing! The quality of the food was really good. I only would like the bread of my chicken hamburger even more grilled (I like a lot when the black lines of the grill are marked) but was so tasty! And I added jalapeños as we do as Mexicans and was perfect.

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere kapsalon en, vriendelijke bezorger

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en super service Bestellen zeker nog een keer

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten eet fiets later geleverd, maar er werd gebeld dat het iets later werd. We kregen ook nog blikjes drinken gratis. Helemaal top

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super heerlijk gegeten

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg niet wat ik had besteld. Ik kreeg een kapsalon shoarma, terwijl ik een kapsalon shoarma speciaal spicy had besteld. Maar ik had honger dus heb hem wel opgegeten. Eten was goed.